Mrt

Şubat Ayı Değerler Eğitimi Kapsamında Yapılan ''Okulun En Sabırlı Öğrencisi'Etkinliğinde başarılı olan öğrencimiz   Osman KABALAK birinci oldu. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Kübra ÇİFTÇİ tarafından, birinci olan öğrencimize taraftarı olduğu galatasaray forması hediye edildi.

Mrt

Bahar şenlikler kapsamında sınıflar arası turnuva düzenledi. Yapılan turnuvada; Kızlar kategorisinde 8A  sınıfı, Erkekler kategorisinde  7A sınıfı  şampiyon oldu. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen okul idaresi ve Beden Eğitimi Öğretmenimize teşekkür ederim.

Mrt

Okulumuzda 8. Sınıf Öğrencilerimiz Tarafından Kermes Düzenlendi. Toplanan gelir 8. sınıf öğrencilerimiz için  sosyal ve kültürel gezi kapsamında kullanılacak.