İkiköprü Ortaokulu

Okul Müdürü MESUT NAS (0505 522 57 37)
Adres
İKİKÖPRÜ BELDESİ TURGUT ÖZAL MAH. 114 SK. IKI KÖPRÜ ORTAOKULU BLOK NO 6/1 BEŞİRİ / BATMAN
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
Ders Başlama: 08:40 Ders Bitiş: 15:00
İl ve ilçeden servislerle.
Servis vardır.
Batman ilinin Beşiri ilçesine bağlı bir beldedir.
Beşiri ilçe merkezine 7 km, Batman il merkezine 24 km.
Sportif Etkinlikler
Beşiri atletizm yarışmasında 1 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük madalya / Kızlar voleybolda ilçe ikinciliği
Tübitak 4006 bilim fuarı etkinliği