Ekm

Okulumuzda her ayın değerler eğitim konusu işlenmektedir. Bu ay ki değerler eğitimi, konusu olan Sevgi, Saygı ve Nezaket sınıflarımızda ve panolarımızda yer aldı.

Ekm

Tubitak Bilim Söyleşileri Kapsamında Batman Üniversitesinden Dr. Süleyman BAŞARAN 'Yabancı Dilin Önemi Ve Öğrenme Stratejileri' Konu İle İlgili Öğrencilerimizi Bilgilendirdi.  Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim.

Haz

Öğrencilerimizle Kariyer Planlama seminerine katılarak Yazar Abdullah Şenaslan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik . Yazar öğrenci buluşmasında Yazar Abdullah Şenaslan, sorduğu soruya doğru cevap veren öğrencimiz Asmin Kabalak’a imzalı kitabını hediye etti.

Haz

Her yıl yaz dönemine yüzlerce çocuk ve genç serinlemek için atladıkları sulama kanallarında boğularak can veriyor. Barajlar, göletler ve sulama kanalları yüzmek  ve serinmek için değildir. Maksadı dışında kullanımı tehlikeli ve yasaktır.

May

Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında “Protokol Kuralları” semineri yoğun katılımla gerçekleştirildi… Semineri sunan okulumuzun müdürü Mesut Nas’a ve seminere katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Beldemizde bulunan Şehit Ekrem Ablay Çok Programlı Lisesinden Gelen Değerli Öğretmenlerimiz, öğrencilerimize okul tanıtımı yaptılar. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

May

Beşiri' de Yapılan Okullar arası Bilgi Yarışmasında Grup İkincisi Olarak Finale Veda Etti.Emeği Geçen Öğrencilerimizi ve Değerli Öğretmenlerimiz Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dilerim.

May

Sosyal Bilgiler Dersinde 5. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Yapıldı. Yapılan Bilgi Yarışması sonucunda  5/B Sınıfı 1. Oldu.Emeği Geçen Öğrenci Ve Öğretmenimizi Tebrik Ederim.