Mrt

5-A sınıfı öğrencileri tarafından  yardımseverlik değerini hayata geçirmek üzere kendi tasarladıkları ayraçları okulda satarak ramazan erzak kolisi satın  alıp ihtiyacı olan ailelere dağıtmak üzere para toplandı.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilere teşekkür ederim.

Mrt

Okulumuzda Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen Sınıflararası Futbol turnuvasında Erkeklerde 8/A ve 6/B arası final müsabakasında 8A, 6/B yi 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu... Turnuvada emeği geçen Beden Eğitimim Öğretmeniz Mehmet Şimşek ve Sınıf Rehber Öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilere başarılarının devamını dilerim.